четверг, 1 декабря 2016 г.

Дружня зустріч роботодавців, керівництва Науково-методичного центру професійно-технічної освіти та керівництва ДНЗ «Запорізьке машинобудівне вище професійне училище»





01 грудня 2016 року на території Державного навчального закладу «Запорізьке машинобудівне вище професійне училище» відбулася зустріч представників підприємств «ELVORTI» та ПАТ «Гидросила Груп» з питань запровадження дуальної системи навчання в умовах виробництва. Голова наглядової ради Штутман П.Л. висловив бажання запровадити на багатьох підприємствах холдингу підготовку кваліфікованих робітників за модульними програмами навчання, які дають можливість проводити виробниче навчання та практику згідно модульних навчальних планів на суміщені розряди, що дає можливість учням закріпити знання, уміння та навички у період проходження практики.
  Директор науково-методичного центру професійно-технічної освіти у Запорізькій області Паржницький О.В. розповів директору по персоналу         ПАТ «Гидросила Груп» Осауленко О.О. про досягнення Всеукраїнського експерименту на базі цього навчального закладу та ПАТ «Мотор Січ». Зокрема зауважив, що з метою адаптації до вимог роботодавців  можливе внесення змін до графіків  навчально-виробничого процесу вже існуючих розроблених навчальних планів.
Заступник директора науково-методичного центру професійно-технічної освіти у Запорізькій області Ципріанова С.Г. поцікавилась видами навчання персоналу на підприємствах холдингу. Директор навчального закладу                    Олійник О.М. провів екскурсію по навчальному закладу.
Заступник директора з навчально-виробничої роботи  Шулепина Г.Ю. представила експериментальний навчальний план з професії «Токар» та поділилась особливостями проведення поетапних атестацій в експериментальній групі з професії «Токар» на першому та другому курсах.

Представники обох сторін домовились про зустріч на одному з підприємств ПАТ «Гидросила Груп» у місті Мелітополі та про екскурсію учнів на  виробництво. На зустрічі був присутній директор Державного навчального закладу «Кіровоградського вищого професійного училища №4» Косенко В. М., який був зацікавлений шляхами запровадження дуальної системи навчання у своєму навчальному закладі.

Комментариев нет:

Отправить комментарий