пятница, 27 мая 2016 г.

Про роботу школи заступників директорів з НВР.

      26 травня 2016 року на базі ДНЗ «Запорізьке вище професійне училище моди і стилю» в рамках  роботи школи заступників директорів з НВР «Інноваційні процеси в діяльності ПТНЗ» виступила директор  ДНЗ " Запорізьке вище професійне училище моди і стилю " Короткова Л.І.,  яка поділилась досвідом роботи у напрямку запровадження моніторингових досліджень у діяльність кожної ланки навчального закладу. А голова моніторингової групи цього навчального закладу Рожкова Н.С поділилась з слухачами інструментарієм для здійснення моніторингової діяльності та  результатами роботи групи за останні роки.
      В рамках школи заступників директорів з НВР директор Науково-методичного центру професійно-технічної освіти у Запорізькій області Паржницький О.В.поділився досвідом стажування в Польщі і представив презентацію про систему освіти на всіх ланках у цій країні. У ході доповіді директор НМЦ ПТО Паржницький  О.В.розповів про проведення моніторингу в рамках Туринського процесу в Україні 2016-2017рр: регіональний рівень.
         Про запровадження сучасних інтернет-технологій в управлінській діяльності у  ДНЗ "Запорізький правобережний професійний ліцей" доповіла заступник директора з НВР Павленко О.О., яка розповіла про роботу по запровадженню Googl форм для моніторингу навчальних досягнень учнів, результативності роботи педпрацівників та адміністрації, психологічний супровід навчального процесу.
       Від методичного центру виступили методисти Лєвіна Н.В., Нідерман Н.К.. Вони наголосили про необхідність проведення мониторингів у рамках роботи над проектом "Туринський процес. Регіональний рівень".
          Тривають ІІІ етапи Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності з робітничих професій. Про результати участі учнів від нашої області доповіла методист центру Тимченко Н.І.
              Підсумки роботи підвела заступник директора з методичної роботи центру Ципріанова С.Г.

Комментариев нет:

Отправить комментарий