среда, 6 апреля 2016 г.

Робота журі І етапу Всеукраїнської виставки-конкурсу з декоративно-ужиткового та образотворчого мистецтва «Знай і люби свій край»

05 квітня 2016 року у Науково-методичному центрі професійно-технічної освіти у Запорізькій області відбулась робота журі І етапу Всеукраїнської виставки-конкурсу з декоративно-ужиткового та образотворчого мистецтва «Знай і люби свій край» серед учнів професійно-технічних навчальних закладів області.
На виставку-конкурс були надані експонати з 28 професійно-технічних навчальних закладів Запорізької області та Енергодарського навчально-виховного комплексу «Загальноосвітній навчальний заклад II-III ступенів – міжшкільний навчально-виробничий комбінат» Енергодарської міської ради Запорізької області.
У ході роботи журі визначило кращі експонати, враховуючи композицію, техніку виконання, втілення авторського задуму, оригінальність їх виготовлення та дизайнерське оформлення, творчу фантазію й ступінь емоційного впливу на глядача.
Члени журі відзначили, що творчі роботи, надані цього року на виставку-конкурс, відрізняються специфічною технікою виконання, яскравістю і виразністю.
Особливо хочеться відмітити роботи ДНЗ «Запорізьке вище професійне училище моди і стилю», ДНЗ «Запорізький професійний ліцей залізничного транспорту», ДНЗ «Запорізький правобережний професійний ліцей», «Запорізький професійний будівельний ліцей», ДНЗ «Мелітопольське вище професійне училище», які особливо виділялись серед інших експонатів змістовністю, композиційною довершеністю, сучасною технікою виконання.
Дякуємо учням – учасникам виставки-конкурсу за виготовлені експонати і педагогічним працівникам за підтримку обдарованої молоді й виховання глибокої поваги до традицій та звичаїв нашого народу, його мистецьких цінностей.


Комментариев нет:

Отправить комментарий